E N N E
  • Arayın! : 0 539 261 55 27

    bilgi@ennenakliyat.com

  • Evden Eve Nakliyat

    Çankaya Ankara

Ankara Enne Nakliyat


Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Metnimiz

Değerli Müşterilerimiz,
ENNE Nakliyat olarak, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Koruma Kanunu ("KVKK") uyarınca, Veri Sorumlusu sıfatıyla, kişisel verilerinizin güvenliği hususuna azami hassasiyet göstermekteyiz. Bu bağlamda sizleri, KVKK uyarınca kişisel verilerinizin işlenmesi hakkında bilgilendirmek istiyoruz.
Veri Sorumlusu
Veri Sorumlusu olarak ENNE Nakliyat, [https://ennenakliyat.com] adresinde mukimdir.
Kişisel Verilerinizin İşlenme Amacı
Kişisel verileriniz, taşıma hizmetinin gerekliliklerini yerine getirmek, hizmet kalitemizi artırmak, ticari faaliyetlerimizi yürütmek ve yasal yükümlülüklerimizi yerine getirmek amacıyla işlenmektedir.
Kişisel Verilerinizin Aktarılacağı Taraflar ve Aktarım Amaçları
Kişisel verileriniz, hizmetlerimizin yürütülmesi kapsamında ve yasal yükümlülükler çerçevesinde yetkili kamu kurumlarına ve özel şahıslara aktarılabilecektir.
Kişisel Verilerinizin Toplanma Yöntemi ve Hukuki Sebepleri
Kişisel verileriniz, sözleşmeler, internet sitemiz, mobil uygulamalarımız ve benzeri araçlarla elektronik ya da fiziki ortamda toplanmaktadır. Bu veriler, KVKK'nın 5. ve 6. maddelerinde belirtilen hukuki sebeplere dayanarak işlenmektedir.
KVKK'nın 11. Maddesinde Belirtilen Haklarınız
KVKK'nın 11. maddesi uyarınca, veri sorumlusuna başvurarak kişisel verilerinizle ilgili; bilgi alma, düzeltme, silme, itiraz etme, aktarıldığı 3. kişilere bilgilendirme isteme ve otomatik sistemlerle analiz yapılmasına itiraz etme haklarına sahipsiniz. Haklarınızla ilgili taleplerinizi [bilgi@ennenakliyat.com] adresine yazılı olarak gönderebilirsiniz.

ENNE

Otomatik Kapı Ankara

hidrolik tork anahtarı

metal Etiket

seksiyonel kapı

Mamak Akü

truck spare parts

ankara ceza avukatı

bmw yedek parça

ankara boşanma avukatı

şahin ilgi